Dating

Bezoekers van deze site keken ook op: GSM, kadotips en baby's en kinderen

Gnoegle - liever lui dan moe

Gnoegle - liever lui dan moe Single en op zoek naar een leuke date, maar lukt het je niet de juiste datingsite te vinden?

Gnoegle heeft de leukste en spannendste datingsites voor je op een rij gezet!

Kijk wat rond, meld je aan en wie weet tref jij binnenkort de ware!

Zullenwij.nl

Zullenwij.nl Single zijn heeft steeds meer voordelen. Zullenwij.nl is er een van. Singles tussen de 20 en 45 jaar die midden in het leven staan en er meer uit willen halen, gebruiken zullenwij.nl niet alleen om een relatie te zoeken, maar om zich aan te sluiten bij een leuk gezelschap om een avond mee door te brengen.

Je vindt er leuke trendy restaurants in diverse steden waar je aan de Zullenwij tafel aan kan schuiven..

Veder organiseren zij opvallende activiteiten en de leukste trips en feesten. De reisprogramma’s zijn stuk voor stuk verrassend, avontuurlijk of superrelaxed.

D-Date

D-Date Online dating?

Voor veilig, serieus en succesvol komt u vanzelf bij D-Date terecht.

Met de Lente-actie 3=2 kunt u drie maanden lang deelnemen, terwijl u er maar twee betaalt. Nog meer kansen op succes dus!

D-Date is de enige datingsite met een gelijk aantal mannen en vrouwen in het bestand, een helpdesk die van 08.00 tot 23.00 uur persoonlijke ondersteuning biedt (binnen twee uur antwoord!) en die leuke activiteiten voor haar deelnemers organiseert (D-Meetings).

Iedereen die veilig, serieus én succesvol wil daten voelt zich bij D-Date direct thuis.

Relatieplanet

Relatieplanet Online dating?

Relatieplanet is een zeer actieve datingcommunity waar singles op zoek zijn naar een serieuze relatie, vriendschap of date.

Met meer dan 3.000 nieuwe inschrijvingen per week is Relatieplanet de meest populaire en meest actieve datingsite van Nederland.

Inschrijving is geheel gratis.

One2gether Travel

One2gether Travel Maak kennis met de succesvolle reisorganisatie exclusief voor singles en eenoudergezinnen, dé specialist op dit gebied; One2gether Travel!

Champagneproeverij-bon

Champagneproeverij-bon Of hij nu 'brut' is of 'demi-sec', of de jaargang nu vermeld is of niet, champagne staat voor elegantie en feestelijkheid, voor luxe en sensualiteit.

Maar welke champagne is de juiste voor jou?

Doyouwantme.nl

Doyouwantme.nl Doyouwantme.nl richt zich op de serieuze 25 plusser, die contact wil leggen met andere leuke mensen via het internet.

Het inschrijven, het plaatsen van een advertentie en het daarna rondkijken, selecteren en interesseberichtjes sturen is gratis.

Leden hebben de mogelijkheid hun ideale partner te selecteren op dertig innerlijke en uiterlijke kenmerken en karaktereigenschappen.

One2gether Travel

One2gether Travel One2gether travel is dé reisorganisatie voor zorgeloze vakanties voor singles, 1-oudergezinnen én reizigers die gewoon zonder partner met vakantie willen.

Lexa

Lexa Online dating?

Lexa.nl werd in februari 2002 gelanceerd als een gebruiksvriendelijke en effectieve datingsite.

Op Lexa.nl kun je een partner vinden voor een relatie of gewoon een vriendschappelijk contact.

41205.com

41205.com Online dating?

41205.com is een dating site die zich specialiseert op de diverse wensen van de bezoeker.

Zo heeft 41205.com diverse secties waaronder:
- een religieuze sectie
- senior sectie
- beperking sectie
- etnische sectie.

Of je nou op zoek bent naar een leuke vriend of vriendin, een stel of een stapmaatje, 41205.com is de online ontmoetingsplek in Nederland.

Je eerlijk en open durven opstellen zijn essentiële voorwaarden voor het slagen van elke relatie, zowel persoonlijk als zakelijk.

50plusmatch.nl

50plusmatch.nl 50plusmatch.nl - De serieuze datingsite voor actieve 50-plussers in Nederland!

Inmiddels hebben 50-plussers online ontdekt en zij voelen zich erg thuis op deze serieuze datingsite. Op 50plusmatch.nl ontmoeten zij leeftijdgenoten voor een relatie of vriendschap.

Gnoegle - liever lui dan moe

Gnoegle - liever lui dan moe En? Een leuke date gevonden? Een romantisch avondje gehad?

Gnoegle heeft nog meer handige overzichten en leuke tips.

Kijk onderaan deze pagina naar de verschillende categorieën.

Maak het jezelf gemakkelijk en begin je zoektocht bij Gnoegle!

Iwannadate

Iwannadate Iwannadate.nl, de grootste en meest succesvolle datingsite van Nederland.

Met 50.000 bezoekers per dag de absolute top in de markt.

Geen andere datingsite is zo uitgebreid en goed als deze.

Metjou

Metjou MetJou is een professioneel opgezette landelijke datingsite.

MetJou richt zich op mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie van 23 tot 55 jaar.

MetJou is nadrukkelijk geen erotisch georiënteerde datingsite.

Match4me.nl

Match4me.nl Match4me.nl is de serieuze datingsite voor hogeropgeleide singles in Nederland.

Door duidelijk te kiezen voor een doelgroep, is match4me.nl een hechte datingcommunity geworden die nog steeds sterk blijft doorgroeien.

E-matching

e-matching De eerste online matchingservice van Nederland (anno 1998), speciaal gericht op de beter opgeleide singles (academisch, hbo-, en mbo-niveau) en is erkend door de AVR.

Geheel vrijblijvend, geen enkele verplichting tot lidmaatschap.

Je krijgt toegang tot alle profielen. Als een lid jou benadert, kun je kosteloos terugmailen. Je ontvangt automatisch passende profielen per mail.

Vrouwen zijn de eerste drie weken volledig lid.

Word je geen lid? Dan wordt na 16 weken jouw profiel verwijderd. Als je besluit lid te worden, dan kost dat 13,95 euro per maand, e-Matching is hiermee een van de voordeligste datingsites.

Dating.nl

Dating.nl Dating.nl is opgezet door een kleine no-nonsense organisatie en singles net zoals jij, maar vooral dankzij jou... Eigenlijk gaat het Dating.nl maar om een ding: Wat vind jij ervan? En hoe kunnen zij jou helpen om een doel te verwezenlijken in het leven... of dat nu puur gezelligheid is, een gezellige vriend of vriendin of "gewoon" het vinden van JOUW speld in de hooiberg...